>

Červená čočka s praženým kokosovým máslem a aminos

čas přípravy 25 minut
náročnost 1
počet 2 porce
ingredience
  • 200 g červené čočky
  • 400 ml vody
  • 1 kus bob.listu, hřebíčku, šalotky
  • 1/2 lžičky majoránky a mořské soli
  • 2 kusy stroužku česneku
  • 2 lžíce aminos omáčky
Proč se do receptu pustit?

Zkus červenou čočku jinak! 

postup

1. krok

Červenou čočku proper, dej do kastrolu a zalijte vodou. Přiveď k varu, přidej bobkový list, hřebíček, majoránku, šalotku, česnek a vař do měkka při mírné teplotě bez zakrytí 10 – 15 minut.

2. krok

Vmíchej mořskou sůl, aminos omáčku, čerstvě namletý pepř a nech ještě chvíli vařit. Poté přidej pražené kokosové máslo a případně ještě dochuť dle potřeby a chuti. Ozdob třeba jerky :). 

nakup si na recept

Kokosová aminos omáčka

cena 249 Kč

Pražené kokosové máslo

cena 199 Kč

Tohle ti bude taky chutnat

x

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru