>

recepty

čas přípravy 40 minut
náročnost 3
počet 4 porce
ingredience
  • 30 g mandlí (korpus)
  • 2 kusy velké datle (korpus)
  • 15 g kakaových bobů (korpus)
  • 1 lžíce karobového prášku (korpus)
  • 2 špetky soli (korpus)
  • 45 g kešu (krém)
  • 2 lžíce palmového nektaru (krém)
  • 1/2 g vanilky (krém)
  • 60 ml kokosové vody (krém)
  • 1 kus zdralého kokosu (krém)
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 45 g kakaového másla (čokoláda)
  • 30 g kakaového prášku (čokoláda)
  • 1/2 lžičky maca (čokoláda)
  • 2 lžíce palm.nektaru (čokoláda)
  • 1 hrst ovoce (zdobení)
Proč se do receptu pustit?

Tato chuť je nepřekonatelná! Prostě kombinace strouhaného kokosu a kakaa. Mmm...

postup

1.krok

V sekáčku/robotu nahrubo rozemeleš korpusovou směs a uplácáš z ní cca 1 cm vysokou placku.

2.krok

Pak vydlabeš starý kokos a rozmixuješ z jeho masa a kokosového oleje kokosové máslo. Bude-li nutné, přidáš trošku vody.

3.krok

Všechny ingredience na krém rozmixuješ a natřeš na placku. Dort necháš asi hodinu ztuhnout v mrazáku anebo přes noc v lednici. Mezitím rozmixuješ čokoládu, a tou celý dort ozdobíš. 

nakup si na recept

Divoký palmový nektar

cena 199 Kč

Panenský raw kokosový olej

cena 199 Kč

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru