>

recepty

čas přípravy 2 minuty
náročnost 1
počet 3 porce
ingredience
  • 3 kusy banán
  • 250 g jahod
  • 1 kus kokotella kešu (50 g)
  • 1 kus kokotella čoko (50 g)
  • 1 kus kokotella karamel (50 g)
Proč se do receptu pustit?

Ideální recept, když chcete ohromit návštěvu, ale nechcete se s ničím dlouho dělat. Ta chuť je opravdu božská a navíc je to i tak trošku společenské, tvořivé jídlo. 

postup

1. krok

Kokotelly necháme několik hodin při pokojové teplotě. Krásně zkapalní. Nejlepší je, pokud doma máme všechny 3 tipy. Je to pak barevné a chuťově víc rozmanité.

2. krok

Kokotelly si přelijeme do 3 mističek, nakrájíme ovoce (super jsou jahody a banány), vezmeme párátka nebo špejle a napěchujeme ovoce. Poté máčíme ve sladkých omáčkách. Ideální je hned ovoce s kokotellou sníst. Kokotella obalí ovoce jen tak malinko, proto stačí i celkem malé množství kokotelly v mističce. 

nakup si na recept

Kokotella čoko

cena 99 Kč

Kokotella karamel

cena 99 Kč

Kokotella kešu

cena 129 Kč

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru