>

Marinovaný tempeh v nektaru

čas přípravy 10 minut
náročnost 1
počet 2 porce
ingredience
  • 3-4 lžíce aminos omáčky
  • 2 lžíce vody
  • 2 lžíce kokosového nektaru
  • 1-2 lžičky zázvorové šťávy
  • 1 kus natural tempehu
Proč se do receptu pustit?

Tempeh je skvělý zdroj bílkovin. A s kombinací nektaru, aminos a zázvoru je prostě TOP!

postup

1. krok

Nakrájej si přírodní tempeh na kostičky nebo plátky.

 

2. krok

Vlož tempeh do hrnce nebo pánve a zalij aminos omáčkou a vodou. Nech 10 minut marinovat. Během marinování několikrát tempeh v marinádě obracej lžící.

 

3. krok

Hrnec dej na plotnu a trochu (cca 1-2 minuty) tempeh zahřej na mírném plameni, aby se marináda vstřebala.

 

4. krok

Přidej kokosový nektar a zázvorovou šťávu a vše zamíchej. Ochutnej a případně dle chuti přidej nektar nebo zázvor. Konzumuj nejlépe teplé s rýží a zeleninou nebo salátem.

 

nakup si na recept

Divoký palmový nektar

cena 49 Kč

Kokosová aminos omáčka

cena 49 Kč

Tohle ti bude taky chutnat

x

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru