Pečené hrušky s lahodnou nádivkou


- 4 kusy hrušek
- 8 lžic pohankových vloček
- 1 lžíce mleté skořice
- 4 lžíce kešu nebo vlašských ořechů
- 2 lžíce kokosového nektaru
- 80 g kokotelly
Teplé hrušky, které se skvěle hodí do zimních a chladných dnů. Nechte se zahřát.
Nespalte hrušky.
postup
1. krok
Hrušky rozřízni napůl a vydlabej jádřince.
2. krok
Do mixéru dej pohankové vločky, mletou skořici, nasekané kešu nebo vlašské ořechy, 2 lžíce medu/kokosového nektaru a karamelovou kokotellu. Mírně pomixuj.
3. krok
Směsí naplň hrušky, které vyskládej na plech s pečícím papírem.
4. krok
Peč v troubě vyhřáté na 170 stupňů cca 20 minut. Nahoře by měla vzniknout křupavá krusta, ale vnitřek zůstane krásně měkký a vláčný. Nejlepší jsou ještě teplé.