>

recepty

předchozí recept

Pečené hrušky s lahodnou nádivkou

čas přípravy 30 minut
náročnost 2
počet 4 porce
ingredience
  • 4 kusy hrušek
  • 8 lžic pohankových vloček
  • 1 lžíce mleté skořice
  • 4 lžíce kešu nebo vlašských ořechů
  • 2 lžíce kokosového nektaru
  • 80 g kokotelly
Proč se do receptu pustit?

Teplé hrušky, které se krásně hodí do zimních a chladných dnů. Nechte se zahřát. 

Na co si dát pozor

Nespalte hrušky.

postup

1. krok

Hrušky rozřízni napůl a vydlabej jádřince

2. krok

Do mixéru dej pohankové vločky, mletou skořici, nasekané kešu nebo vlašské ořechy, 2 lžíce medu nebo kokosového nektaru a karamelovou kokotellu. Míně pomixuj.

3. krok

Směsí naplň hrušky, které vyskládej na plech s pečícím papírem.

4. krok

Peč v troubě vyhřáté na 170 stupňů cca 20 minut. Nahoře by měla vzniknout křupavá krusta, ale vnitřek zůstane krásně měkký a vláčný. Nejlepší jsou ještě teplé. 

 

nakup si na recept

Divoký palmový nektar

cena 199 Kč

Kokotella karamel

cena 99 Kč

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru