>

Pečené hrušky s lahodnou nádivkou

čas přípravy 30 minut
náročnost 2
počet 4 porce
ingredience
  • 4 kusy hrušek
  • 8 lžic pohankových vloček
  • 1 lžíce mleté skořice
Proč se do receptu pustit?

Teplé hrušky, které se skvěle hodí do zimních a chladných dnů. Nechte se zahřát. 

Na co si dát pozor

Nespalte hrušky.

postup

1. krok

Hrušky rozřízni napůl a vydlabej jádřince.

2. krok

Do mixéru dej pohankové vločky, mletou skořici, nasekané kešu nebo vlašské ořechy, 2 lžíce medu/kokosového nektaru a karamelovou kokotellu. Mírně pomixuj.

3. krok

Směsí naplň hrušky, které vyskládej na plech s pečícím papírem.

4. krok

Peč v troubě vyhřáté na 170 stupňů cca 20 minut. Nahoře by měla vzniknout křupavá krusta, ale vnitřek zůstane krásně měkký a vláčný. Nejlepší jsou ještě teplé. 

 

nakup si na recept

Divoký palmový nektar

cena 49 Kč

Kokotella karamel

cena 59 Kč

Tohle ti bude taky chutnat

x

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru