>

recepty

předchozí recept

Provensálská kešu pomazánka

čas přípravy 5 minut
náročnost 1
počet 2 porce
ingredience
  • 75 g kešu kokotelly
  • 1 lžička provensálského koření
  • 2 špetky pepře
  • 1 kus stroužku česneku
  • 1 kus řapíku celeru (nebo sůl)
  • 75 ml vody
  • 5 g čerstvých bylinek (tymián)- volit.
Proč se do receptu pustit?

Tato pomazánka je supr jak na chlebík, tak na okurku, či mrkev. Překvapí vás jak něco tak jednoduchého může být tak dobré. 

postup

1. krok

Kešu kokotellu rozmixujte najemno s provensálským kořením, čtvrtlžičkou pepře, stroužkem česneku, řapíkem celeru (lze nahradit čtvrtlžičkou soli) a vodou. 

2. krok

 

Můžete ještě přidát pár gramů čerstvých bylinek (ideálně tymián), a rozmixujte již jen krátce. 

nakup si na recept

Kokotella kešu

cena 129 Kč

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru