>

Zelený kokotdip

čas přípravy 5 minut
náročnost 1
počet 4 porce
ingredience
  • 1 kus kešu kokotellu
  • 200 g špenátu či polníčku
  • 1/2 kusu menší červené cibule
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 a 1/2 lžičky sladkého kari
  • 1 lžíce lahůdkového droždí
  • 100-200 ml vody
Proč se do receptu pustit?

Zelená je barva jara. Tento recept tě zaručeně postaví na nohy a navíc je chuťově opravdu exkluzivní. Jemnost a nasláslost mu dodá právě kešu kokotella.

postup

Vše rozmixuješ a necháš vychladit. Místo aminos omáčky můžeš použít 10 g kokosového cukru nebo 30 g sójové omáčky. Do kokotdipu můžeš namáčet zeleninu, mazat si ho na chleba, zamíchat ho do salátu, přidat více vody a udělat z něj polévku či dressing.

nakup si na recept

Kokosová aminos omáčka

cena 249 Kč

Kokotella kešu

cena 129 Kč

Tohle ti bude taky chutnat

x

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru