>

Mandlové fudge

čas přípravy 20 minut a chlazení
náročnost 1
počet 12 porcí
ingredience
Proč se do receptu pustit?

Výborné a jemné fudge z mandlí a kokotelly. Tenhle recept polichotí každému mrazáku :D.

postup

1. krok

Pokud máš kokotellu a mandlové máslo v tuhém stavu, tak je rozehřej ve vodní lázni nebo sušíčce.

 

2. krok

Všechny ingredience smíchej dohromady a nalij do obdélníkové formy s pečícím papírem. Navrch můžeš dát sušené ovoce, strouhanou čokoládu nebo třeba kokosové chipsy. My tam dali vše!

 

3. krok

Nyní dej na několik hodin do mrazáku, pak nech mírně povolit, nakrájej a servíruj. Fudge nevydrží dlouho při pokojové teplotě. Nejlepší je ho mít v mrazáku a vyndat ho když je mlsná- za několik minut je ready to eat. 

nakup si na recept

Strouhaný kokos RAW

cena 139 Kč
hmotnost 500 g

Divoký palmový nektar

cena 249 Kč

Kokotella karamel

cena 99 Kč

Tohle ti bude taky chutnat

x

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru