>

recepty

předchozí recept

Mladé kokosové tartaletky

čas přípravy 25 minut
náročnost 2
počet 4 porce
ingredience
  • 440 g kešu ořechů (korpus)
  • 50 g palmového nektaru (korpus)
  • 30 g kokosového prášku (korpus)
  • 8 kusů kulatých forem (korpus)
  • 150 g dužiny mladého kokosu (náplň)
  • 100 g namočených kešu ořechů (korpus)
  • 80 g palmového nektaru (korpus)
  • 50 g kokosové vody (korpus)
  • 50 g vody (korpus)
  • 2 g vanilky (korpus)
Proč se do receptu pustit?

Kokosové tartaletky jsou samozřejmě nejlepší během usrkávání z mladého kokosu. To vše v pražském MyRaw Café. 

postup

1.krok

Kešu pomeleš v robotu či ve výkonném mixéru na mouku a přidáš k ní agáve a kakao. Rozmixuješ a korpus vmačkáš do malých formiček.

2.krok

Všechny ingredience na náplň umixuješ v mixéru na krémovitou konzistenci. Naplníš korpusy krémem a zdobíš podle libosti. 

nakup si na recept

Panenská kokosová voda VIRGIN ❄️

cena 59 Kč
objem 235 ml

Divoký palmový nektar

cena 199 Kč

košík

Ceny jsou uvedeny s DPH.

tvůj nákupní košík je prázdný

nahoru